Rebellious – Line up release

Zet vrijdag 14 juni alvast in je agenda, want dan is het tijd voor een nieuwe editie van Rebellious. Hard2Beat Events heeft zijn uiterste best gedaan om een weer zo goed mogelijke line up neer te zetten. Alle verschillende takken van Hardstyle zullen die avond aan bod komen en net als vorige editie wordt de avond geopend met Classics en Jump. De deuren zijn vanaf 21.30 uur geopend.

De absolute hoofdact van de avond is Frequencerz. Dit muzikale duo is tegenwoordig op alle grote evenementen te zien in de Hardstyle scene. Aankomende zomer alleen al staan ze op toonaangevende festivals als Defqon.1, Emporium en Intents. Ze scoren hit na hit en behoren ondertussen tot de absolute top, dus mis deze mannen niet. De tweede naam in de line up is bovendien van een duo, namelijk The Geminizers. Deze mannen van The Magic Show zijn hard aan het werk aan hun weg naar boven. Raw Hardstyle is waar ze voor staan wat ook duidelijk te horen is aan hun nieuwste track ‘Out of Control’.

De derde naam in de line up is die van Fatal Inc., een lokaal talent die al op verschillende grotere evenementen als The Qontinent heeft gedraaid. Ook Killa-B is de 14e juni te zien in Café Lazarus. Dit is iemand met veel draaiervaring die de avond keer op keer naar een hoger niveau weet te tillen. De vijfde naam is opnieuw van een lokaal talent. Crucial zal die avond een mix verzorgen van verschillende stijlen in de Harddance scene. De laatste, maar zeker niet de minste naam is die van de resident van Rebellious. Sonic Devastation zullen net als anders de speakers goed uittesten met keihard beukwerk. Net als afgelopen editie zal er dit keer opnieuw een MC aanwezig zijn om de avond aan elkaar te praten. Niemand minder dan MC Apster neemt dit voor zijn rekening, dus reken op een gezellige avond vol dikke beats en melodieën.

Line up:
Frequencerz
The Geminizers
Fatal Inc.
Killa-B
Sonic Devastation
Crucial
MC Apster

De kaartverkoop start over ruim een week. Tickets zullen verkrijgbaar zijn via www.hard2beat.nl. Daarnaast is het mogelijk om je ticket aan te schaffen bij diverse voorverkooppunten als Café Lazarus. Hierover volgt nog meer informatie.

No Comments