Rebellious #13 – Latest ℹ️nfo

Na een full house editie in maart 2018 staat editie ‘lucky number 13’ van Rebellious alweer voor de deur! Aanstaande zaterdag 16 maart zal Malpertuus in Clinge worden omgetoverd tot een Hardstyle Hangar waar om 21:00 uur stipt de deuren worden geopend.

Op het prestigieuze programma staan superster Phuture Noize, de Italiaanse maffiabazen van Malice, MiM protegé Act Of Rage en megatalent Rejecta.

Zoals gewoonlijk worden deze grote namen ondersteund door opkomende namen en talenten uit de regio. Ditmaal zijn dat Captain Keyes, de Jump & Retro specialist van het eerste uur én uiteraard de resident Sonic Devastation. Hij nodigt zijn partner in crime D-Void uit.

De vocale ondersteuning wordt verzorgd door niemand minder dan Master of Ceremony Tellem. Al met al een avond die jij absoluut niet mag missen!

Hieronder vind je nog één keer de timetable en alle overige nuttige informatie die je als bezoeker dient te weten.

Tijdtafel

▼ Algemeen ▼
Datum: 16 maart 2019
Tijd: 21:00 – 03:00
Locatie: Sportcomplex Malpertuus (Clinge)
Leeftijd: 16+ (ID verplicht)

▼ Tickets ▼
De kaartverkoop gaat sneller dan 150 BPM. Voorkom daarom teleurstelling en koop op tijd je tickets. Zolang de voorraad strekt zijn er tot en met zaterdag 18:00 uur online tickets te bestellen voor slechts €17,50,- per stuk via http://www.hard2beat.nl/tickets/ of bij onderstaande voorverkooppunten.

– Hair by Louella, Clinge
– Organisatie Hard2Beat Events

Indien er tickets over zijn, zullen er een beperkt aantal tickets aan de deur verkrijgbaar zijn voor €22,50,- per stuk. Hierover wordt één dezer dagen een uitspraak gedaan.

▼ Locatie ▼
Sportcomplex Malpertuus (Clinge)
Malpertuuslaan 6
4567 BM Clinge
Nederland

▼ Vervoer ▼
Gemeenschapscentrum Malpertuus is gemakkelijk te bereiken met de auto en op de fiets. Direct tegenover de locatie is een grote parkeergelegenheid met ruim voldoende parkeerplaatsen. Parkeren op dit parkeerterrein is geheel gratis. Direct naast de ingang van het evenement is er bovendien voldoende plaats om je fiets veilig weg te zetten.

▼ In = in, out = out ▼
Op Rebellious geldt in=in, out=out. Als je eenmaal binnen bent, kun je tussentijds niet meer naar buiten. Doe je dit toch, dan zul je opnieuw een ticket moeten kopen om weer naar binnen te mogen.

▼ Garderobe ▼
Gedurende de hele avond is er een garderobe geopend waar je veilig je jas of andere spullen kunt opbergen. De garderobe kost €1,- en is verplicht. Zorg ervoor dat je het garderobe ticket niet verliest! NB: Er wordt aangeraden om je niet te warm aan te kleden in de zaal.

▼ Pinnen ▼
Tijdens Rebellious is het mogelijk om munten te pinnen. Toch raden we iedereen aan om voldoende contant geld mee te nemen om lange rijen en irritatie te voorkomen.

▼ Food ▼
In de rookruimte van Rebellious zal er gedurende het hele evenement een frituurkraam staan waar frites en andere snacks kunnen worden gekocht. Bovendien zijn er binnen bij de bar Raket ijsjes verkrijgbaar voor de liefhebbers van waterijsjes.

▼ Alcohol ▼
Op Rebellious houden we ons aan het landelijk beleid betreffende de NIX18-campagne. Dit betekent dat bezoekers onder de 18 jaar geen alcohol mogen bestellen en/of drinken. In Malpertuus zal hier gedurende het hele evenement op gecontroleerd worden. Na vertoon van een geldig legitimatiebewijs worden er aan de ingang van het evenement polsbandjes uitgedeeld waarmee je wel/niet alcohol kunt bestellen.

▼ Drugs ▼
Hard2Beat Events conformeert zich aan het lokale beleid van de politie Hulst en Gemeenschapscentrum Malpertuus. Dit is ‘zero tolerance’.

▼ Roken ▼
Roken is alleen in de aangegeven rookruimte toegestaan.

▼ Gehoorbescherming ▼
Op Rebellious loop je risico op gehoorschade. Daarom worden er gratis oordopjes beschikbaar gesteld. Wees zuinig op je oren!

▼ Legitimatie ▼
De minimumleeftijd is 16 jaar. Bij twijfel kan er aan de ingang gevraagd worden je te legitimeren. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee zodat je geen risico loopt op deze grond geweigerd te worden. Een rijbewijs, paspoort en identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen.

Dan rest ons enkel nog te zeggen dat we er met z’n allen een geweldige editie van gaan maken. Iedereen alvast veel plezier en tot zaterdag!

Hard2Beat Events

No Comments