🚨 Update Rebellious #15 🚨

Vanwege de aanhoudende maatregelen omtrent COVID-19 hebben wij in goed overleg wederom moeten besluiten dat Rebellious, gepland op 10 oktober 2020 in Malpertuus te Clinge, zal worden verplaatst. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, artiesten en vrijwilligers heeft altijd onze hoogste prioriteit.

Zodra er meer duidelijk is omtrent de COVID-19 maatregelen en de 1,5-meter-afstandregel proberen wij zo spoedig mogelijk een nieuwe datum te prikken. Het is niet 100% zeker dat wij volledig dezelfde line up kunnen neerzetten, maar dat is wel het streven.

Dit zijn buitengewone omstandigheden, en hoewel de situatie buiten onze macht ligt, hopen we op jullie begrip. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de aankomende jubileumeditie op een nader te bepalen datum.

Houd onze socials de aankomende tijd goed in de gaten, want uiteraard hebben wij voor onze trouwe fanbase nog iets in petto!

Wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen en oneindige support.

Stay safe! 💙

Hard2Beat Events

PS Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op met info@hard2beat.nl.

Rebellious 10.10.2020 🐍

Met gepaste trots kunnen wij jullie mededelen dat wij met man en macht gewerkt hebben om de line up gelijk te houden Ên dat dit volledig is gelukt!

Dat betekent dat D-Sturb, Delete, Regain, Bloodlust, MC Barricade, Sonic Devastation Ên GeogRAWphy op zaterdag 10 oktober 2020 naar Malpertuus af zullen reizen.

Vanaf dit moment zijn er online tickets via www.hard2beat.nl/tickets/ te verkrijgen voor de editie op 10-10-2020. De offline tickets liggen inmiddels bij de drukker en zullen zo spoedig mogelijk worden verspreid onder de voorverkooppunten. Zodra deze daar liggen, zullen wij iedereen daarover inlichten op onze kanalen.

Wij willen jullie allemaal bedanken voor de hartverwarmende reacties in deze moeilijke periode en wij verwelkomen jullie op editie numero 15 in oktober!

Stay safe! 💙

đ—ĸđ—ŗđ—ŗđ—ļ𝗰đ—ļ𝗲𝗲𝗹 𝘀𝘁𝗮𝘁𝗲đ—ē𝗲đ—ģ𝘁 𝗰đ—ŧđ—ŋđ—ŧđ—ģ𝗮𝘃đ—ļđ—ŋ𝘂𝘀⚠ī¸

Vanwege aanhoudende maatregelen omtrent COVID-19 hebben wij in goed overleg besloten dat Rebellious, gepland op 04 april 2020 in Malpertuus te Clinge, wordt verplaatst. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, artiesten en vrijwilligers heeft altijd onze hoogste prioriteit.

Als organisatie Hard2Beat Events vinden wij het niet verantwoord de huidige situatie te negeren.

We hebben alles in werking gesteld om een alternatief te vinden. Samen met de locatie en artiesten hebben wij een nieuwe datum gevonden voor de 15e jubileumeditie van Rebellious; op 10 oktober 2020.

Qua line up proberen wij deze zoveel mogelijk hetzelfde te houden maar zou het kunnen dat er vanwege het drukke schema van artiesten kleine wijzigingen zullen plaatsvinden. Daarover volgt snel meer informatie.

Dit zijn buitengewone omstandigheden, en hoewel de situatie buiten onze macht ligt, hopen we op jullie begrip. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de editie op 10 oktober 2020.

Wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen en oneindige support. Wij gaan in het najaar een topeditie neerzetten met z’n allen!

Stay safe! 💙

Hard2Beat Events

PS Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op met info@hard2beat.nl.