About Us

Hard2Beat Events is eind 2012 opgericht door drie ambitieuze jongeren die alles op alles wilde zetten om evenementen te gaan organiseren in de gemeente Hulst. Vrijwel meteen werd er nagedacht over een evenement op het gebied van de hardere stijlen aangezien zoiets op dat moment nog niet bestond terwijl er wel degelijk vraag naar is. Rebellious was geboren!
 
dsc_0753
 
Identiteit
Sinds begin af aan probeert Hard2Beat Events met Rebellious iets uit te stralen. Een mooie line-up waarin voornamelijk Hardstyle de kroon spant met daarin grote namen gecombineerd met opkomend en lokaal (top)talent, een duidelijk thema dat zowel op de poster als avond zelf zichtbaar is en natuurlijk een strakke organisatie eromheen. Enkele van de vaste ingrediënten die vandaag de dag nog steeds geldig zijn en worden nageleefd!

In maart 2013 was het zo ver en werd de allereerste editie van Rebellious georganiseerd in Café Lazarus. Een relatief kleine locatie waarin datzelfde jaar al in juni een tweede editie werd gehouden. Na twee edities en een groei aan populariteit werd een verhuizing naar een grotere locatie noodzakelijk. Deze werd gevonden in De Klinge net over de Nederlandse grens wat later de start van een nieuw tijdperk voor Rebellious bleek te zijn. Verder werd op datzelfde moment het Hard2Beat Events team versterkt met twee personen.

Grenzen verleggen
Van de derde tot en met de zesde editie werd de Parochiezaal in De Klinge het succesvolle onderkomen van Rebellious. Grote namen uit de Hardstyle scene als Atmozfears, Audiotricz, E-Force, Hard Driver, Jack of Sound, Radical Redemption en Titan passeerden daar de revue. Helaas kwam na de zesde editie het teleurstellende nieuws naar buiten dat die locatie ging sluiten en dus niet meer beschikbaar gesteld zou worden voor evenementen. Op zoek naar een nieuwe locatie dus!

 
Ondanks veel inspanning en een lange zoektocht is het destijds helaas niet gelukt een geschikte locatie te vinden in de gemeente Hulst. Vandaar is er uitgeweken naar ’t Bau-huis in Sint-Niklaas waar onder leiding van niemand minder dan Coone editie zeven werd georganiseerd. Een mooie locatie, maar gezien de locatie toch niet helemaal wat de vijf Hulstenaren wilden. De zoektocht naar een geschikte locatie in de gemeente Hulst werd dus toch weer opgepakt. 

“Back with the hard even better than before!”
Na een periode van tegenslagen en daardoor een jaar lang stil gelegen te hebben, werd er dan toch een ideale locatie gevonden in de gemeente Hulst. Gemeenschapscentrum Malpertuus in Clinge was bereid mee te werken aan het organiseren van evenementen. Dit bleek al gauw een schot in de roos te zijn. Sinds 2016 werden er daar een zestal edities georganiseerd met ultieme bezoekersrecords in de historie van Rebellious. Malpertuus heeft op die half dozijn edities namen als B-Front, Noisecontrollers, Frequencerz, Phuture Noize, Adaro, Delete, Sound Rush en Deetox mogen ontvangen.

Gezien het succes, een stijf uitverkochte dertiende editie, het toegewijde Hardstyle publiek én de zeer positieve samenwerking met Malpertuus en gemeente Hulst is besloten van Malpertuus het langdurige onderkomen van Hard2Beat Events te maken!

Hopelijk allemaal tot binnenkort op één van onze komende evenementen!

Hard2Beat Events