𝗢𝗳𝗳𝗶𝗰𝗶𝗲𝗲𝗹 𝘀𝘁𝗮𝘁𝗲𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗰𝗼𝗿𝗼𝗻𝗮𝘃𝗶𝗿𝘂𝘀⚠️

Vanwege aanhoudende maatregelen omtrent COVID-19 hebben wij in goed overleg besloten dat Rebellious, gepland op 04 april 2020 in Malpertuus te Clinge, wordt verplaatst. De veiligheid en gezondheid van onze bezoekers, artiesten en vrijwilligers heeft altijd onze hoogste prioriteit.

Als organisatie Hard2Beat Events vinden wij het niet verantwoord de huidige situatie te negeren.

We hebben alles in werking gesteld om een alternatief te vinden. Samen met de locatie en artiesten hebben wij een nieuwe datum gevonden voor de 15e jubileumeditie van Rebellious; op 10 oktober 2020.

Qua line up proberen wij deze zoveel mogelijk hetzelfde te houden maar zou het kunnen dat er vanwege het drukke schema van artiesten kleine wijzigingen zullen plaatsvinden. Daarover volgt snel meer informatie.

Dit zijn buitengewone omstandigheden, en hoewel de situatie buiten onze macht ligt, hopen we op jullie begrip. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de editie op 10 oktober 2020.

Wij willen jullie bedanken voor het vertrouwen en oneindige support. Wij gaan in het najaar een topeditie neerzetten met z’n allen!

Stay safe! 💙

Hard2Beat Events

PS Mochten er vragen zijn, neem gerust contact op met info@hard2beat.nl.

No Comments