Malpertuus omgebouwd tot waar Hardstyle Casino!

Afgelopen zaterdag reisden enkele grootheden binnen de hedendaagse Hardstyle scene af richting het verre zuiden. Malpertuus was namelijk wederom het decor van een nieuwe heerlijke editie van Rebellious. Allen die er zaterdag bij waren, hebben mogen genieten van een next level stage die werd gevuld door niemand minder dan namen als Noisecontrollers, Regain, Galactixx en Killshot!

Bij deze willen wij alle artiesten, sponsors, vrijwilligers, overige betrokkenen en uiteraard alle bezoekers bedanken voor een editie vol hoogtepunten. Verder natuurlijk de complimenten richting GSL Events & Laserverhuur voor het neerzetten van een geweldige show. Last but not least ook opnieuw de complimenten richting de mannen van B&B Beveiliging B.V. die er keer op keer voor zorgen dat alles netjes verloopt.

De foto’s van de twaalfde editie van Rebellious zullen later deze week online komen op www.hard2beat.nl en de Facebookpagina van Hard2Beat Events. De aftermovie, welke gemaakt wordt door New Gen media, zal over enkele weken online komen.

Iedereen nogmaals bedankt en uiteraard tot de volgende editie!

Hard2Beat Events

DSC08426-JBPHOTOGRAPHY

No Comments